totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Projecte Dono: quan les grans empreses ajuden les ONG


El projecte Dono va ser creat als Estats Units fa cinc anys. A dia d’avui, més de 250 milions de dòlars s’han repartit entre més de 50.000 organitzacions sense ànim de lucre, entre ellesIwith.org.

Què és Dono?
Primer de tot, és una relació entre Technosite i TechSoup Global, per ajudar a ONGs i organitzacions no lucratives a aconseguir hardwares. Dono és la roda motriu entre empreses grans com Microsoft, Cisco o Vodafone i les ONGs. Aquest projecte ja funciona al Canadà, Espanya, Regne Unit, Bèlgica i Polònia.

Perquè Dono?
El pressupost de les ONGs sol ser minç i cada estalvi compta. Oferir-los hardwares els permet de centrar-se en els seus objectius i ajudar-los a treballar de manera professional. Els beneficiaris de Dono també reben servei de manteniment.


Com funciona?
Dono no és obert a tothom. Has de ser una ONG o una organització no lucrativa. Un cop dins del programa pots demanar diferents serveis, depenent de les teves necessitats. L’últim servei: adquirir la nova actualització de Windows 7 per només 5,68 Euros, és á dir un 96% menys del preu original. Com a resultat, les ONGs es poden centrar més en els seus projectes propis que en qüestions financeres.

Descobreix-ho i sigues part del Projecte Dono !


Més, sobre...: iwith.org , donacion , dono , tic
29/10/2009
Margot Berg
Traducció feta per Claudia Fernandez Bagan
el 30/10/2009
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss