totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Crea banners animats


Donar una mica de dinamisme a la vostra pàgina web ara és possible amb Bannersnack. Des d'aquesta pàgina web, es poden crear banners animats amb una mica d'imaginació i sense programació.

La idea és crear una animació “Flash” a través de la presentación de diverses diapositives. Una mica com una presentació de Power Point, però amb menys canvis.Només has d'entrar a Bannersnack.com. Apunta't Gratis i deixa volar la imaginació. A cada diapositiva pots seleccionar una imatge o una plantilla, escriure un text i editar-la. Es pot triar entre diferents tipus de lletra i fer alguns canvis d'impressions. A continuació, crea una diapositiva nova i determina els períodes de transició.

Una vegada teniu l'animació a punt, la presentació es pot guardar a la biblioteca de projectes, compartir-la amb altres usuaris o publicar-la a la vostra pàgina web.

El registre- lliure no dóna accés a totes les opcions d'edició i té una marca d'aigua en l'animació. Es pot subscriure per només 9 dòlars al mes o 100 dòlars l’any. A més d'un accés total a les opcions d'edició, es pot guardar la vostra presentació com a Flash (SWF) i tenir tota la seva presentació un una sola diapositiva.

Depenent de la mida original, també es pot utilitzar aquesta eina per fer presentacions, com amb Slides280.

Bannersnack és una eina en línia, intuïtiva i llesta per ser utilitzada que li dóna a la seva pàgina web un toc professional!

15/10/2009
Margot Berg
Traducció feta per Nuria Parera
el 23/10/2009
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss