totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Inserir un document pdf en una pàgina web


Vols incloure un document pdf online solament per a lectura? ara és possible d'una forma molt senzilla!

Google Documents, permet afegir fàcilment un document pdf online per a poder ser visualitzat per uns altres. El office online de google ens permetia carregar i compartir documents (text, presentacions, documents pdf i fulls de càlcul). Així, permetia organitzar i classificar els documents, però no la seva visualització en les pàgines web.

En l'actualitat, i gràcies a Google Flash o Javascript, és possible visualitzar els documents en la web. Iwith.org t'ajuda en la seva instal·lació. és molt senzill i no sol plantejar problemes.

Hauràs d'afegir una línia codi html on desitgis que aparegui el document pdf. A continuació, afegix el link pdf en lloc de "http://victorpimentel.com/stuff/rubik.pdf". No és necessari carregar pdf com Google Docs; amb estar en el servidor és suficient.

En resum, la diferència del servei amb l'anterior és que permet carregar qualsevol document pdf des de qualsevol servidor sense estar connectat amb Google. Altra funcionalitat afegida és que funciona igualment amb les presentacions power point.Més, sobre...: pdf , google , trucs
23/09/2009
Margot Berg
Traducció feta per Isabel Buades
el 10/12/2009
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss