totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Browser shots: prova la teva pàgina web amb diferents navegadors


Moltes vegades, tens sorpreses no gaire bones mentre obres la teva pàgina web en d'altres navegadors. Per evitar-ho, és millor fer una prova a diferents navegadors i sistemes operatius. En efecte, una pàgina no es comporta de la mateixa manera i el seu disseny pot canviar i donar-te resultats inesperats.


Browser shots és un servei online i un programa obert que també et pots baixar.

És útil per provar el disseny de pàgines web en diferents navegadors. Hi ha més de 80 (sistemes operatius: Linux, Mac OS, Windows i diversos navegadors: Firefox, IE, Opera, Seamonkey, Camino). És possible definir els paràmetres de la pantalla, els colors, la programació Javascript, Java, l'ús del Flash... amb totes aquestes opcions, pots tenir resultats interessants i acurats.

A més, és molt fàcil d'utilitzar. Simplement presenta la teva adreça de pàgina i selecciona els navegadors. Espera al voltant de 30 minuts per tenir tots els resultats. Les peticions són enviades a una comunitat de voluntaris, que proven la pàgina web en 130 ordinadors. Ells fan un "screencast" (que no és res més que una grabació de pantalla acompanyada per un comentari d'audio explicant el que està passant a la pantalla a mesura que succeix) amb el resultat i els envien a la base de dades. Pots comparar els screencasts i ajustar la comunicació. També és possible baixar les imatges per tenir arxius. 

Per suposat, Browser Shots no solucionaran els teus problemes de comunicació però seràs avisat!


17/09/2009
Margot Berg
Traducció feta per Vanessa Moncayo
el 22/09/2009
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss