totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Utilitzar eines online: per què funciona?


Avui dia, ja no necessites traspassar els teus fitxers des d'un ordinador a altre per a treballar. Utilitzar les eines online et permet tenir els teus documents on vulgui que estiguis.

Primer Google va desenvolupar les seves aplicacions online com l'editor de textos o la fulla de treball. Amb la teva adreça gmail pots modificar i compartir documents.

Actualment, també pots crear la teva presentació online. Inspirat per Keynote de Apple, 280 North va crear una eina anomenada 280 Slides. Una vegada registrat tens la possibilitat de crear i editar presentacions. Es donen diferents opcions com afegir videos o fotos. També és possible usar programes avançats com importar o exportar documents Power Point, per tant les teves dades són sempre portàtils.

Pots editar presentacions rapidament i no necessites saber molt sobre edició perquè 280 Slides és molt intuïtiu.

Utilitzar eines online és molt simple i útil. Mentre estàs treballant, els teus amics poden afegir modificacions als documents. Ja no necessites enviar còpies. A més, és gratis i el resultat és tan estupend com en un servei de pagament. És un veritable estalvi de diners per a la teva organització.
Definitivament les eines online funcionen perquè oferixen moltes possibilitats. De manera que treballes més ràpid i millor. D'aquesta forma pots millorar la teva comunicació fàcilment.

En l'actualitat Microsoft està preparant una nova versió de Windows 7 incloent un servei "en els núvols". En altres paraules, Word, Excel, Power Point són accessibles online gratuïtament. Aquest canvi mostra la disposició de Microsoft per a actualitzar-se i seguir les evolucions en internet.

Per descomptat es necessita una connexió a Internet i els talls de conexió no són evitables! Aquest és l'únic desavantatge!


Més, sobre...: eines online , google , 280 slides , microsoft
22/07/2009
Margot Berg
Traducció feta per Erika Olavarria wittwer
el 19/08/2009
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss