totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Com utilitzem les organitzacions no lucratives les TIC?


El “Laboratorio de innovación social” ha editat un text on es descriu la situació del sector social en relació amb les TIC.

El  “Laboratorio de innovación social” és un projecte de la Fundació Chandra que pretén formar a les persones que treballen en entitats del tercer sector en l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), amb la finalitat de transformar la gestió diària de les organitzacions i profunditzar en l’impacte potencial que les noves tecnologies de la informació poden suposar per a l’acompliment de la seva missió social mitjançant mòduls presencials i mòduls en línia.
 
L’informe “¿Cómo utilizamos las TIC desde las organizaciones no lucrativas de España?” ha estat elaborat per la Fundación Chandra i el Centro de Estudios Económicos Tomillo des del projecte “Laboratorio de innovación social” i intenta respondre a preguntes com si arriba la web 2.0 a les entitats socials, si hi ha una gran diferencia digital entre les ONG de les grans ciutats i la resta d’entitats locals i si les organitzacions no lucratives utilitzen les TIC per a fer més visible la seva feina.

Mitjançant la gran quantitat de qüestionaris recopilats en els més de 100 tallers impartits per tota Espanya pel “Laboratorio de innovación social”, projecte subvencionat pel Ministeri espanyol d’Indústria, Turisme i Comerç a través del Plan Avanza i que s’ha dut a terme durant el període 2007-2008, l’estudi extreu interessants conclusions sobre la relació de les ONL i les TIC.

Més, sobre...: ong , internet , TIC , iwith.org
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss