totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

A la teva feina, 100% ecològic


No només no imprimint, malmets menys el nostre medi ambient. Un grup de professionals holandesos creu que encara que grabis els teus textos en el paper, pots ser ecològic si utilitzes una font que estalvia tinta. Es tracta de ecofont.


Les impressions que fem diàriament no només fan servir paper, sinó que també utilitzen tinta en gran quantitat. Això és en part innecessari segons SPRANQ Comunicacions Creatives. Per això, han desenvolupat una nova tipografia que consideren més respectuosa del medi ambient sota el nom de Ecofont.

En la web de Spranq expliquen que "Després del formatge holandès amb forats, ara hi ha una tipografia holandesa també amb forats".I agreguen: "les idees més atractives són simples: Quanta tinta es pot eliminar d'una lletra sense que aquesta perdi la seva llegibilitat?

Després d'extenses proves amb tot tipus de formes, els millors resultats es van obtenir usant cercles petits. Després de llargues hores (i cafè) es va obtenir una tipografia que gasta fins a 20% menys de tinta per impressió. De descàrrega gratuïta i d'ús gratuït".

Si tens dubtes sobre els objectius i com s'estalvia amb ecofont aquí tens les seves respostes.
Per a descarregar-te les tipografies segueix les instruccions d'acord al teusistema operatiu: http://www.ecofont.eu/descarga_es.html

Més, sobre...: ong , internet , impressió , ecològica , ecofont
Traducció feta per Erika Olavarria wittwer
el 18/05/2009
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss