totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Google Earth 5 dóna noves possiblitats a les organitzacions sense ànim de lucre


Google acaba de llançar la nova versió de Google Earth. Dóna noves possiblitats a les ONGs per promoure les seves causes i per tractar els problemes ambientals mundials.

Després d'establerta Google Foundation i la filantropia Google.org que ajuden a organitzacions sense ànim de lucre en la lluita contra la pobresa, el canvi climàtic i malalties emergents, desde Google Earth Outreach pot fer els problemes mundials fàcilment visibles al mapa del món i el funcionament de Google Checkout per donar suport a les ONG rebre donacions en línia, Google ha fet una nova Earth més útil per a organitzacions sense ànim de lucre.

Noves característiques que li permetràn afegir vídeos als mapes per a informar sobre el seu cas o la promoció dels seus esdeveniments (Visita Guiada Narrada) i permetre la preparació viatges virtuals en el temps que mostren els canvis del medi ambient - com la desertificació o el llac Txad, la fusió de les glaceres al Parc Nacional de Glaceres a Montana (Mode d'imatges històriques). Les organitzacions sense ànim de lucre centrades en el medi ambient de mars i oceans segurament apreciarán la possibilitat d'explorar els oceans mundials amb els experts de National Geographic o la BBC i podrán aprendre sobre les observacions oceàniques, el canvi climàtic i les espècies en perill d'extinció.

El que és més, des de la seva web pot accedir a totes aquestes pel•lícules, presentacions, esdeveniments o informació continguda a Google Earth i Google Maps.

Aquí quí pot trobar una descripció detallada de les noves característiques i descarregar la versió més recent de Earth.

Els beneficiaris de Iwith.org, com - El Grup de Treball de Custòdia Marina de XCT, l'organització es va centrar en el desenvolupament del medi marí, o Irukandji Aquatik Films, que fa tot tipus de pel lícules relacionades amb mars i oceans, sens dubte, trobaràn aquest nou "instrument dels oceans "útil.

Un altre dels nostres beneficiaris, Jane Goodall - ben coneguda pels seus 45 anys d'estudi de comportaments dels ximpanzés - està profundament involucrada en el programa d'extensió de Google Earth. Gràcies a la seva geoblog podeu no només llegir, sinó també veure el lloc on està realitzant les seves investigacions a Tanzània.

Totes les organitzacions participants en el programa Ab•core tenen la possibilitat de crear mapes de Google amb la geolocalització de les parts interessades i els esdeveniments publicats en el seu lloc web.

Més, sobre...: google , earth , maps , eines
05/02/2009
tomasz czech
Traducció feta per Núria Parera
el 10/02/2009
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss