totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Transforma la teva Presentació Power Point en Video


Potser vols penjar aquesta presentació que amb tanta cura has preparat en un video per a penjar en Alternative Channel, You tube o perquè simplement no tens els coneixements per a editar un video. Doncs bé, aquí et donem una bona dada.

És possible que en un moment donat es volgúes pujar una presentació realitzada en Power Point a un portal de video, per a mostrar com veuries aquesta o crear potser una espècie de tutorial. Per a aquesta utilitat es recomana un programa cridat E.M Free Power Point Video Converter,, una polivalent eina que permet transformar els arxius PPT, PPS o PPTX en diferents formats audiovisuals com AVI, MPG o WMV. A més és possible seleccionar la comprensió i la qualitat dels mateixos. L'aplicació, així mateix, disposa d'altres utilitats. Amb i.M Free Power Point Video Converter les presentacions es poden transformar en seqüencies d'imatges BMP i els arxius d'àudio de Power Point poden convertir-se en MP3.

Més, sobre...: ong , internet , powerpoint , vídeos , pujar , alternative , channel
Traducció feta per Isabel Buades
el 00/00/0000
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss