totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Sociabilitza també com a blogger


Ja s'ha tornat natural tenir un compte a facebook o qualsevol de les altres xarxes socials d'Internet. En elles participem com a individus i creem cercles de persones unides per interessos comuns. Ara scoutle t'ho permet fer, però aquest cop com a blocaire.

Scoutle  reuneix en una xarxa social a tots els qui tinguin un bloc, els posa en contacte, i un cop registrats amb les dades necessàries, fa que s'inclogui al propi lloc un component gràfic que enllaça blocs amb temes similars. Així, es guanyen més lectors, sense que l'usuari hi hagi d'intervenir.

Scoutle permet a més a més el PageRank (rànquing de pàgines) i el reconeixement dels diferents espais gràcies als comentaris i a les valoracions que aquests tinguin, apart d'una dinàmica guia a través de la qual es pot arribar a altres blocs d'interessos i temes similars al nostre.

Scoutle va néixer amb una idea similar a l'espanyola Alianzo: ajuntar els blocaires i permetre que es coneguin entre ells. A la imatge es pot veure l'aspecte del Scout, amb els perfils dels altres autors de blocs i recomanacions generals. L'interessant és que en lloc d'haver de muntar la xarxa nosaltres mateixos, és l'aplicació la que selecciona els contactes i la crea.


Més, sobre...: ong , internet , blogger , scoutle , social networks
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss