totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Aconsegueix un software legal gratuït!


Si sou una organització no lucrativa podeu aconseguir softaware o fins i tot hardware legal de forma gratuïta


TechSoup  és una organització filantròpica I al mateix temps un programa per distribuir tecnologia de donació (productes, coneixement i serveis) centrada en la comunitat no lucrativa.
Cooperen amb 28 macro proveïdors de tecnologia com Microsoft, Adobe, Cisco Systems i Symantec per tal d'oferir donacions de productes essencial per ONGs a nivell mundial.Bàsicament proveeixen software (350 productes), però en les seves ofertes també s'hi pot trobar hardware (com ordinadors remodelats; i.e. programa RCI) i servidors Cisco. En un futur breu també hi haurà disponibles copies de IKON, Productes de Office i alguns serveis de base web. Podeu fer una ullada a la llista completa de productes a aquesta adreça.

ONGs dels EEUU I Canadà poden demanar-ho a través de  TechSoup Stock. Per organitzacions d'altres països hi ha un programa anomenat Tech Soup Global. Compren paisos socis de TechSoup que proveeixen tecnologia a ONGs locals.

En aquests moment TechSoup Global treballa en 16 països i s'estan expandint ràpidament (40 països són l'objectiu pel 2010)

Per tal d'aconseguir la tecnologia necessaria, primer s'ha de verificar si TSG treballa en el vostre país. En el cas positiu, contacteu l'organització adecuada. Se us demanaran documents (confirmant el vostre estatus no lucratiu) i tot seguit només cal triar els productes desitjats i esperar-ne l'entrega.

El software i hardware seran entregats de forma gratuita (donats), només s'han de pagar els gastos admisitratius ( per cobrir els costos administratius i d'entrega). Aquestes quantitats son petites, aproximàdament el 6% del preu de mercat dels productes.

Més, sobre...: software , hardware , ngo
10/09/2008
Tomasz Czech
Traducció feta per Oriol Gaspà
el 12/09/2008
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss