totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Crea el teu propi banner animat!


Si vols promoure el teu propi event, o fer les teves noticies més visibles, crear un banner és una Bona idea. Fes el teu propi i publica’l a la teva web i a les webs d’orgarnitzacions amb les quals col.labores.

El mitjà més simple es crear un banner online. Hi han molts llocs a la red on pots fer-ho de forma gratuïta.
Si vols fer-ho ràpid i amb un disseny simple, sols amb text plà, et recomanem aquest espai:
L’unic que tens que fer es triar una font per al text i color, dimensions i eventualment altres poques opicions i ingressar el text. Després fas click al botó “fes text 3D !” i estarà llest. Sols tens que guardar-lo al teu disc dur i posar-lo al teu espai.


Si en canvi, vols usar gràfics o fotos per al banner, o sols vols que es vetja més atractiu i amb més claritat, hi han també ferramentes que poden ajudarte. Et recomanem algunes:
Usar aquestos programes requerèix imàgens que estiguen ja preparades (fes-ho amb un programa simple d’edició d’imagens). Usarem el servei PICASION com eixemple. El que tens que fer es anar a Picasion, seleccionar les imagens des de el teu disc dur i pujar-les. Després tria el tamany i la velocitat:Clicka en “crear animació” i podrás veure el resultat en pocs segons. El banner está llest:Si ho necesites, pots copiar el códig  HTML per posar el banner a la teva web directament desde la web. També pots guardar el GIF al disc dur i usar-lo un altre cop.


Si vols canviar algo en el banner, tindràs que anar a la pàgina prèvia i fer els canvits necessaris.


Al final, pots fer que el teu banner es vetja millor agregant-li alguns efectes aquí.

Més, sobre...: banner , animation , gif
21/07/2008
Tomasz Czech
Traducció feta per Montse Garcia
el 00/00/0000
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss