totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Saps què significa.....


Quantes vegades descobreixes alguna paraula o terme que no coneixes del massa bé mentre llegeixes les notícies de la nostra Plataforma o sobre les TIC. Estem treballant per a resoldre tots els teus dubtes. Revisa el nostre Glossari.

En Iwith.org estem contruint el nostre Glossari on trobaràs definicions dels termes que apareixen a les nostres notícies, a les millores d' Ab·core i als nostres bocatics. Ara ja tens el complement per a les teves ferramentes web. Simplement fes click aquí  i fes córrer la veu entre les teves associacions amigues. A la nostra pàgina ho trobaràs al menú desplegable de Bocatics.  
A aprendre! 

Més, sobre...: ong , internet , glossari , definicions , tic
Traducció feta per ESTER MICO
el 17/07/2008
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss