totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Difon els teus Esdeveniments! Aquí tens una bona via


Ja t'hem parlat de twitter i de com pots crear llocs per a difondre les teves causes a través d'ell. Ara twitter oferix una eina per a crear esdeveniments i difondre'l entre els teus seguidors o followers. És molt fàcil. Segueix llegint...

L'eina que omplirà els teus esdeveniments es diu Twitzu. Es tracta d'una pàgina dissenyada especialment per a crear i anunciar esdeveniments a través del nostre compte de Twitter.

Per a donar d'alta el nou esdeveniment necessites dades bàsiques com el teu nom d'usuari de Twitter, la teva contrasenya, Títol de l'esdeveniment, lloc, descripció, data, hora, adreça i si vols un missatge addicional, també ho pots incloure.

Quan omplis tota aquesta informació, llavors el teu esdeveniment és enviat a tots els teus Followers, pel que t'estalvies molt de temps i esforç a enviar el missatge contacte per contacte.

Després, en la pàgina principal de Twitzu pots veure els esdeveniments recents que s'han creat, així com la foto o AVATAR de la persona qui ho va fer. Així en poc temps difons les teves activitats i t'assabentes d'unes altres! A posar-lo en pràctica!

Més, sobre...: ong , internet , events , twitter , difusió
Traducció feta per Ester Micó Olcina
el 19/06/2008
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss