totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Internet ens ajuda també a imprimir llibres


Després del nostre concurs de Llibres, hem descobert una eina que et permet editar llibres on line. Si tens un estudi, assaig, novel·la, o qualsevol gènere d'obra i t'interessa editar-lo com a llibre, coneix BUBOK.

No és fàcil editar un llibre amb grans editorials i és aquest segurament, el somni de tot escriptor. A l'abril convoquem el nostre Concurs Internacional del Dia del Llibre, i com premi vam oferir la impressió de 5 exemplars. Però gràcies a internet, hem descobert una eina que a més d'imprimir, permet a l'escriptor ser amo de la seva pròpia obra i de la seva comercialització a través d'internet. En bubok, l'escriptor puja la seva obra, la dissenya al seu gust, li agrega detalls d'impressió, i finalment la deixa com sempre ha somiat veure-la.

Per a poder pujar el llibre només falta tenir-lo en PDF. Per a entendre bé el procés, ha de consultar el vídeo que apareix en aquest link. Una vegada dissenyat el llibre, l'escriptor li posa preu al llibre i a una versió PDF del com rebrà un guany. Es crea a més el seu espai en el qual pot anar agregant les obres que vagi pujant, i poder redactar la seva biografia.

Així que aquest espai és la seva vitrina enfront dels lectors, i enfront dels seus similars que també participen en Bubok.

El Guanyador del nostre Concurs està en Bubok

El millor exemple de l'eina és Ronald Florián Castillo, guanyador del concurs del Dia Internacional del Llibre amb "El Príncep Esqueivo". Ell ha utilitzat Bubok i ara ja podem trobar el seu llibre publicat i llest per a la venda.

No oblidis que transformar un word en PDF és molt fàcil. Ja hem parlat d'ells és anteriors Bocatics.

Et recordem també de dopdf.Més, sobre...: ong , internet , iwith.org , llibres , concurs , eines , internet
Traducció feta per Ester Micó Olcina
el 08/06/2008
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss