totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

A manipular les teves fotos!


Sempre t'estem explicant eines per a millorar els teus arxius on line. De les fotos t'hem recomanat algunes opcions i avui et presentem el Picnik.

Picnik oferix un editor online d'imatges bastant versàtil, amb la majoria de les tasques bàsiques: redimensionar, eliminar ulls rojos, eines de lluentor, contrast, saturació i temperatura de color i nitidesa.

Realitzat en Flash, Picnik és ràpid, permet emmagatzemar les fotos i s'integra amb els serveis més populars per a compartir imatges com són Flickr, Picassa o el mateix Facebook. Una cosa atractiva és la sèrie d'efectes que permet aplicar a la fotografia, com un toc de lomografía (veure foto de mostra), posar un marc, o donar-li el clàssic blanc negre o sèpia.

Segons les persones que ho han utilitzat àmpliament és amb l'extensió de Firefox quan Picnik revela el seu veritable potencial: botó dret i ja s'edita la imatge, dos clics, redimensionada, retocada i descarregada o emmagatzemada en els serveis abans esmentats. Encara més, permet capturar pàgines com imatges i aplicar-los el mateix tractament (encara que a la seva pròpia no, per ser Flash, irònic).

Donar-te d'alta és molt simple: el teu e mail, una contrasenya i ja estàs manipulant els teus bells records!.

Més, sobre...: edició on line , fotografies , eines
Traducció feta per Isabel Buades
el 13/09/2007
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss