totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Amb l’oficina a coll


T’imagines tenir accés a totes les aplicacions d’Office que utilitzes diàriament de manera virtual? És a dir, poder crear un calendari, portar els teus excels, fer una presentació de diapositives o escriure un document word però tot a internet. Ja existeix. Segueix llegint.

És clar que existeix, es diu Zoho i a més dels clàssics processadors de text, fulla de càlcul i presentacions, també té conferència web, un planner, un gestor de projectes, una base de dades, un gestor de wikis, un chat, un mail i fins i tot una aplicació de CMR. És molt fàcil d’utilitzar.

Per crear-lo només t’has de donar d’alta. Al teu compte t’ofereix un menú e tot allò que pot fer:

Zoho Sheet Fulles de càlcul
Zoho Meeting Un punt de trobada per teleconferèncias
Zoho Show Presentacions de Diapositives On-Line
Zoho Writer Un processador de Text On-line
Note Book Un bloc de notes On-line
Zoho Creator Creadors de pàgines Web On-line
Zoho Planner Una agenda on-line
Zoho Chat Un chat
Zoho Wiki Una eina per crear els teus Wiki amb permissos públics i privats.

Per facilitar-nos la feina algunes aplicacions tenen vídeos explicatius. Compte: algunes eines, concretament el gestor de projectes i el CRM, tenen un ús gratuït limitat a certa escala, hi ha pagament per usuari o per projecte a partir d’un cert nivell d’ús.

Traducció feta per Silvia Puig García
el 25/09/2007
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss