totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Comparteix els teus trucs i aprèn d'altres ONL


Social Source Common és un lloc per compartir les eines i el software que uses a la teva organització, guanyar recolzament i descubrir nous trucs a Internet. És també un lloc per conèixer gent amb interessos semblants als teus. En definitiva, a SSC has de respondre a la pregunta "Quines eines utilitzes?"

Molta gent ha treballat per idear, muntar i difondre Social Source Commons (SSC), tanta que no es pot fer una llista que faci justícia a les extenses xarxes de coneixement i talent involucrades en donar vida a aquest projecte. El portal ha estat creat amb l'objectiu final de tenir un mapa del software que usen les ONL i ONG i per tenir una experiència col·lectiva relacionada amb elles.

SCC buscar oferir una informació completa sobre quin software per a ONL i ONG hi ha disponisble al mercat. Amb cada element enllaçat a documentació rellevant, pots comptar amb eines de localització, esdeveniments, recomanacions d'usuaris, adreces per sol·licitar els programes i detalls sobre les seves característiques.

En definitiva la idea dels seus creadors és catalitzar una xarxa de recursos compartits i contribucions més que ser una simple base de dades. Per això, per donar a conèixer les eines que utilitzes, regístra't  i declara't usuari d'Ab·core!
Exemple d'Ab·core una de les plataformes citades en www.socialsourcecommons.org


Més, sobre...: ONG , trucs , software , eines , tic
Traducció feta per laia benito Pericas
el 28/06/2007
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss